Icepeak ja Toyota Gazoo Racing -tiimi aloittavat yhteistyön

Toyota Gazoo Racing -tiimi ja suomalainen urheiluvaatemerkki Icepeak ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Icepeak toimittaa Toyota Racing -tiimin vaatteita ja osana sopimusta Icepeakin logo nähdään tiimin vaatteissa, ralliautoissa ja kuljetusvälineissä.

"Toyota on tunnettu brändi, ja olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että Toyota Gazoo Racing -tiimi on valinnut Icepeakin viralliseksi vaatetuskumppanikseen. Icepeak on yksi Euroopan suurimmista urheiluvalmistajista, ja yhteistyö japanilaisen Toyota -yrityksen kanssa merkitsee voimien yhdistämistä kansainvälisesti tunnetun yrityksen kanssa. Se lisää Icepeakin näkyvyyttä maailmanlaajuisesti ", sanoo Icepeakin brändijohtaja Panu Suominen. "Icepeakin globaalien trendien mukainen ulkoasu ja tuotteiden tekniset ominaisuudet sopivat täydellisesti yhteen Toyotan kanssa".

Toyota Gazoo Racing-tiimin tiimipäällikkö, Tommi Mäkinen: "Olemme erittäin iloisia voidessamme työskennellä yhdessä Icepeakin kanssa. Meille tiiminä on tärkeintä, että vaatteet soveltuvat kestävään ja laadukkaaseen työhön, mikä kuvastaa työtapaamme yleisesti.

Koko prosessi vaatetuskumppanin kanssa on meille tärkeää ja sujuvuus suunnittelusta tilaukseen ja aina varsinaiseen toimitukseen on osoittautunut tehokkaaksi ja luotettavaksi.

Rallin luonteeseen kuuluu työskentely hyvin erilaisissa olosuhteissa, joten tämä vaatii myös paljon joukkueen vaatetukselta. Tämä uusi yhteistyömme Icepeakin kanssa pitää meidät tarvittaessa lämpimänä ja tarjoaa myös viileämmän valinnan kuumille olosuhteille, joita kohtaamme esimerkiksi Meksikossa.”