ICEPEAKISTA NORJAN MÄKIHYPPYMAAJOUKKUEEN VIRALLINEN SPONSORI

Neuvottelut aloitettiin vuosi sitten, ja molemmille osapuolille kävi pian selväksi, että tämä yhteistyö olisi loistoratkaisu. Luhta Sportswear Companylla on yli satavuotinen kokemus talviurheiluvaatteiden valmistuksesta, ja sen tuotemerkki, Icepeak, on menestynyt kansainvälisesti vakiinnuttaen asemansa 52 maan urheiluvaatemarkkinoilla.

”Norjan mäkihyppymaajoukkue on ylpeä saadessaan kumppanikseen Icepeakin kaltaisen suuren tekijän. Me edustamme vaativaa urheilulajia, jolla on miljoonia faneja ympäri maailmaa, ja yhteistyökumppani suuresta mäkihyppymaasta, Suomesta, merkitsee meille paljon. Mäkihypyssä on kyse sääolosuhteiden ja mielen hallinnasta. Laatu ratkaisee kaikessa, mitä teemme. Luhta Sportswear Company -perheyrityksellä on pitkät perinteet korkealaatuisten varusteiden valmistuksesta juuri niihin haastaviin olosuhteisiin, joissa me kilpailemme. Se, että heidän vaatteensa näyttävät hyviltä, on vain bonusta,” kertoo Bjørn Einar Romøren, Norjan joukkueen markkinointijohtaja.

Sponsorointiyhteistyö jatkuu kevääseen 2022 asti kattaen kaikki maailmanmestaruuskilpailut, maailmancupit, lentomäen MM-kilpailut sekä kesä-GP-kilpailut. Icepeakin ympärivuotinen tuotetarjonta vastaa Norjan mäkihyppymaajoukkueen tarpeisiin, sillä he kilpailevat myös kesäaikaan. Icepeakille yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden saada ammattilaisurheilijoilta arvokasta palautetta, jota hyödynnetään tuotekehityksessä.

Mäkihyppyfaneja löytyy paljon niin Norjasta, Suomesta, Japanista, saksankieliseltä alueelta kuin Itä-Euroopan maistakin. Maantieteellisesti rajautuneesta alueesta huolimatta lajin TV-näkyvyys on merkittävä. Innokkaimmat mäkihyppykansat lukeutuvat Icepeakin nykyiseen markkina-alueeseen, ja Luhta Sportswear Company pyrkiikin vahvistamaan tuotemerkin asemaa kyseisissä maissa sekä lisäksi Aasiassa, jossa yrityksellä on korkeat kasvutavoitteet. Pekingin olympialaiset 2022 kääntävät maailman katseet Kiinaan kahden viikon ajaksi, ja Icepeak sponsoroi kisoissa näkyvästi yhtä maailman parhaista mäkihyppymaajoukkueista.