ICEPEAK PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANINA OMERTA-ELOKUVAPROJEKTISSA

ICEPEAK PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANINA OMERTA-ELOKUVAPROJEKTISSA

Icepeak on yksi Luhta Sportswear Companyn kansainvälisesti menestyneimmistä tuotemerkeistä, mikä näkyy myös brändin yhteistyökumppanuuksissa. Icepeak on merkittävällä panostuksella mukana kansainvälisessä Omerta-elokuvaprojektissa, jonka ensimmäinen elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2021.

Kahden elokuvan kokonaisuudesta ja kuusiosaisesta televisiosarjasta koostuva suurtuotanto perustuu Ilkka Remeksen luetuimpaan teokseen 6/12 (WSOY, 1992). Toimintatrillerien rooleissa nähdään Suomen ykkösnäyttelijöitä, kuten Jasper Pääkkönen, Ville Virtanen, Pekka Strang, Krista Kosonen, Peter Franzén, Eero Aho, Tommi Korpela ja Eero Milonoff. Mukana on myös merkittäviä ulkomaalaisia näyttelijöitä, ja kansainvälisyys on keskeinen osa projektia: elokuvaa kuvataan Suomessa ja ulkomailla, ja kielinä kuullaan suomen ohella englantia, ruotsia sekä serbiaa.

Elokuvien tekemisessä tullaan hyödyntämään uutta teknologiaa, kuten virtuaalimaailmoja ja pelialalla käytettyjä 3D-pelimoottoreita, ja projektin budjetti tulee olemaan pohjoismaisella mittapuulla merkittävä. Ohjaaja Antti J. Jokinen visioi, että tuotannossa käytettävä tulevaisuusteknologia nousee itse elokuvien rinnalle merkittäväksi vientituotteeksi.

Yhteistyösopimus Omertan kanssa syntyikin hyvin vahvasti juuri kansainvälisyyden ja innovatiivisuuden pohjalta. ”Aivan kuten Icepeakilla, myös näillä elokuvilla on tavoitteena viedä suomalaista tekemistä ja osaamista maailmalle. Näin ollen Icepeak sopii erinomaisesti kumppaniksi tähän projektiin”, kiteyttää Icepeakin brand manager Panu Suominen. ”Omerta-elokuvat tukevat myös Icepeakin brändiarvoja: olemme molemmat rohkeita, innovatiivisia ja täynnä asennetta!”

Omerta-elokuvat tulevat toimimaan tärkeänä alustana Icepeakin brändiviestin vahvistamiselle. Elokuvaprojektin herättämä kansainvälinen mielenkiinto antaa Icepeakille mahdollisuuden osoittaa tukensa suomalaiselle elokuvateollisuudelle ja samalla vahvistaa omaa näkyvyyttään maailmalla.