SELÄTÄ MARRASKUUN ANKEA SÄÄ

Me kaikki tiedämme, kuinka raskaalta marraskuu voi tuntua loputtoman pimeyden ja sateen vuoksi. Mutta ei huolta! Icepeakilla on muutama ässä hihassa tällaisia tilanteita varten.

Vaikka luontoäiti näyttää voimiaan, voit silti suunnata luontoon ja nauttia ulkoilmasta. Jätä sateenvarjo sisälle ja suorita mukaansatempaava sadetanssi. Hyppää lätäkköön ja pidä kilpailu siitä, kuka onnistuu tekemään suurimmat roiskeet. Muista hypätä korkealle, jotta päihität kaverisi!

Jos et halua tehdä mitään ihan näin villiä, voit nauttia ulkoilusta myös muilla tavoin. Ota koko perhe tai ystäväporukka mukaan ja lähde pitkälle kävelyretkelle. Lapset ja lapsenmieliset voivat katsella, kuinka pienet eläimet etsivät suojaa sateelta.

Jotta pysyisit kuivana tänä ankeana aikana, tutustu Icepeakin vedenpitäviin takkeihin. Korkeiden teknisten arvojen lisäksi Icepeakilta löytyy räikeän, rohkean ja hauskan värikkäitä tuotteita, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Pieni väripilkku piristää aina päivää. Erityisesti ”Kate”-takissa korostuu Icepeakin nuorekas ja sporttinen tyyli. Vahvat väriblokit takin etuosassa pitävät huolen, että sinut huomataan Suomen pimeän marraskuun keskellä.